Dječji karnevalski party u izletištu Ključić Brdo

PRIDRUŽITE NAM SE I VI U IZRADI I SPALJIVANJU FAŠNIKA
Dječji karnevalski party u izletištu Ključić Brdo
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Smješteno na prekrasnim brežuljcima Vukomeričkih Gorica, jedno je od najbližih turističko-rekreacionih centara, udaljeno samo 10-ak km od Velike Gorice i 25 km od Zagreba. Kompleks izletišta rasprostire se brojnim brežuljcima, pašnjacima, voćnjacima i vinogradima, tvoreći oazu mira i tišine u pitomom kontinentalnom okruženju i pružajući svakom gostu neograničene mogućnosti za odmor i rekreaciju. Razgled uzgajališta divljih svinja, konja, muflona, srna, jelena, fazana, divljih patki i ostalih životinja pružit će najmlađim posjetiteljima rijetku priliku upoznavanja danas nažalost sve manje brojnih životinjskih vrsta i učiniti radosnijim njihov boravak u prirodi. Za ovu priliku Vašoj djeci smo pripremili nezaboravan karnevalski party gdje će svaka grupa uz igru, zabavu i ples imati priliku izraditi svog fašnika koji će biti kažnjen za sve njihove nevolje paljenjem.

Program se sastoji od:

  • Vožnje turističkim autobusom uz pjesmu i animaciju, (igre,kvizovi...)
  • Nezaboravan party čije vrijeme trajanja vi određujete,
  • Izrada fašnika od našeg materijala,
  • Ručak iz domaće kuhinje sa prigodnim krafnama i čajem,
  • Ispunjavanje adekvatnih radnih listića,
  • Razgled mini zoo vrta

CIJENA PO OSOBI: 135 KN

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, turističkog pratitelja/animatora tijekom izleta i boravka na partyu, razglede po programu, radionicu izrade fašnika sa svim materijalima, radni listići, ručak i boravak na imanju, pedagoški nadzor učenika – učitelji u pratnji, osiguranje od nezgode i osiguranje jamčevine, troškovi organizacije izleta i PDV.
Napomena: 
U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.