Dvorac Stara Sušica | Zimovanje i škola skijanja

Školski praznici 2011/2012
Dvorac Stara Sušica | Zimovanje i škola skijanja
Dvorac Stara Sušica | Zimovanje i škola skijanja
Dvorac Stara Sušica | Zimovanje i škola skijanja
Dana: 
6
Noćenja: 
5
Minimalan broj plaćenih osoba: 
40

Ostvarite dječje snove i provedite nezaboravne trenutke u DVORCU „STARA SUŠICA“

Ostvarite dječje snove i provedite nezaboravne trenutke u DVORCU „STARA SUŠICA“.  Dvorac Stara Sušica nalazi se u blizini Ravne Gore na 800 m nadmorske visine. Frankopani su u srednjem vijeku, prema nekim izvorima, u Staroj Sušici imali grad, koji Turci ni prilikom žestokih provala godine 1698. nisu zauzeli, iako su opustošili čitav okolni kraj. Zgrada dvorca, nekadašnjeg Frankopanskog grada, smještena je na gorskoj kosi, danas na rubu crnogorične šume.

SMJEŠTAJ:

Kapacitet Dvorca je 110 ležajeva. U Dvorcu je 15 soba koje su razmještene na dva kata zajedno sa sanitarnim čvorovima i tuševima. Dvorac posjeduje kuhinju, blagavaonu sa 60 mjesta, zbornicu te nekoliko društvenih prostorija sa televizijom i videom. Uz Dvorac nalazi se i veliko igralište. U blizini je skijalište sa vučnicom a na raspolaganju su i veliki broj saonica. Za vrijeme boravka uključeni su animatori koji osmišljavaju zabavne sadržaje i osiguravaju kreativno provođenje vremena te dobro raspoloženje( proslave rođendana, plesni i glazbeni događaji ples pod maskama). PREHRANA: Jelovnik se dogovara prema željama učenika i učitelja. Za vrijeme boravka u Dvorcu djeca dobivaju 4 obroka (doručak, ručak, užinu i večeru). Kuha se domaća i svježa hrana (meni se dogovara s grupom). Konzumacija sokova i čaja u neograničenim količinama. Za piće se koristi flaširana voda.

PROGRAM:

1.DAN; 

Sastanak grupe u jutarnjim satima. Polazak i vožnja turističkim autobusom kroz Gorski kotar uz usputna zaustavljanja po potrebi. Dolazak u Ravnu goru do Dvorca Stara Sušica. Smještaj djece. Ručak. Odlazak na snijeg i upoznavanje s okolinom. Večera. Večernja zabava. Spremanje za krevet. Noćenje.

2.-5.DAN; 

Buđenje, jutarnja higijena, pospremanje soba, doručak. Odlazak na snijeg. Ručak. Poslijepodnevni odmor. Užina. Odlazak na snijeg ili društvene igre u sobi – ovisno o vremenskim (ne)prilikama. Razne sportske aktivnosti ili radionice. Večera zatim plesne večeri, bal pod maskama, kviz i dr zabave. Spavanje.

6. DAN; 

Buđenje, jutarnja higijena, doručak, spremanje soba i stvari za povratak za Zagreb. Povratak u kući u podnevnim satima

Cijena aranžmana po osobi: 1.580 kn

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, 5 punih pansiona sa standardima za predškolski i školski uzrast( 4 obroka dnevno, pratitelj grupe, medicinsku skrb od 0-24 sata, sve dodatne troškove za vrijeme boravka u dvorcu, pratitelje cca 1:10-vrtićka djeca i 1:20 školska djeca, škola skijanja + upotreba ski opreme ( ako ima dovoljno snijega) + skijališta te saonica osiguranje od nezgode i jamčevine, agencijski troškovi organizacije i realizacije aranžmana te PDV.
Doplate: 
Za vrijeme trajanja zimovanja nudimo nekoliko mogućih destinacija za obilazak. Izlete vode stručni vodiči a ulaznice se plaćaju na licu mjesta. Izleti su edukativni ,a posebna pažnja se pridaje ekologiji kao i upoznavanju sa šumskom florom i faunom Gorskog kotara ( Lokve – selo žaba, posjet Zelenom viru, Špilja Lokvarka i NP Risnjak, Goranska jezera …. ).
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.