Eko selo Žumberak

Eko selo Žumberak - kućica
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Na samo 30-ak min vožnje od Zagreba na području Parka prirode Žumberak-Samoborsko gorje u živopisnom kanjonu potoka Rakovice smjestilo se, ali kao da se skrilo, Eko-Selo Žumberak. Svojim posjetiteljima pruža osjećaj mješavine apsolutne prirodne divljine, praiskonskog sklada sa netaknutom prirodom i tople tradicionalne domaće atmosfere sa mirisom divljeg zapada. Eko - Selo je popularno svratište mnogih zaljubljenika u prirodu kao i usputna stanica izletnika i planinara. Mnoga vrtićka kao i školska djeca svoj prvi susret sa nekim od životinja kao i jahanje na poniju i rasnom konju iskusila su opravo ovdje.

PLAN IZLETA:
Polazak u ispred škole/vrtića u jutarnjim satima. Vožnja turističkim autobusom (klima, video) do kroz prekrasme predjele i Žumberačko gorje do Eko - sela. Po dolasku kraća puza zatim razgled sela i upoznavanje domaćih životinja i njihovih osobina kroz igru. Šetnja šumom do izvora uz vodstvo domaćina… Upoznavanje sa stajama gdje žive konji i ostale domaće životinje, vođenju brige o njima i njihovom hranjenju. Slijedi jahanje uz stručno vodstvo i pomoć džokeja. Ručak s roštilja. Slobodno vrijeme za druženje i rekreaciju te ples u kaubojskom saloonu do zakazanog povratka kući… Predviđeni povratak ispred škole/vrtića u poslijepodnevnim satima

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom (klima, video), turističkog pratitelja, pedagoški nadzor djece učitelji/odgajatelji u pratnji, razglede prema programu, boravak i ručak u eko selu, jahanje na konju, osiguranje od nezgode i jamčevinu, troškove organizacije i PDV.
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.