Ekološko imanje Bio Zrno

Ekološko imanje Bio Zrno
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Polazak u jutarnjim satima. Vožnja udobnim turističkim autobusom prema eko imanju Zrno koje se nalazi u blizini Vrbovca, od Zagreba udaljeno svega 55 km. Na imanju se već godinama uzgajaju biljke bez upotrebe mineralnih gnojiva i pesticida gdje uz stručno vodstvo domaćina djeca mogu razgledati mali botanički vrt, povrće uobičajeno plus daikon – čistač organizma, čičak za vitalnost, čioka – čistač organizma i krumpir za šećeraše, bamija, kikiriki, razne buće, visoke gredice, jagodičasto voće- pikberi, tajberi, maline crvene i žute, ogrozd, josta, šumske jagode mjesečarke, južno voće (kivi, smokve, nešpule), mahunarke – soja crna i žuta, slanutak, proso, hejda, ječam... Razgled starih strojeva: mlin na kamen, žrvanj, ljuštilica ječma, vjetrenka... Na imanju postoji prirodni bazen za kupanje i tuševi, te ribnjak. Za djecu je uređeno igralište sa ljuljačkama, klackalicama, vrtuljkom, pješčanikom, penjalicama, a za najmanje i plastični bazen za kupanje. Od domaćih životinja djeca se mogu igrati s kozama, patkama zaduženim za hvatanje puževa golača, mačkama, mačićima i psom, a u susjedstvu se na ispaši svaki dan nalazi više od 20 krava i telića. Ručak od namirnica uzgojenih na imanju, isključivo kozje sireve, pšenično meso, specijalitete od soje, prirodne voćne sokove, čaj. Predviđeni povratak ispred škole u poslijepodnevnim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja, obilazak imanja i ručak, pedagoški nadzor djece – učitelji/odgajatelji u pratnji, osiguranje od nezgode i jamčevinu, troškovi organizacije i realizacije izleta te PDV.
Napomena: 
Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana.