Gorski kotar: šuma Golubinjak i farma konja Voloder

Gorski kotar: šuma Golubinjak i farma konja Voloder
Gorski kotar: šuma Golubinjak i farma konja Voloder
Dana: 
1

PROGRAM IZLETA; Polazak ispred škole u jutarnjim satima (prema dogovoru). Vožnja idiličnim krajolikom Gorskog kotara do poznate park šume “Golubinjak”. Uređene pješačke staze odvesti će Vas do «Kraljice šume» - divovske jele starosti od preko 250 godina, te do «Paklenih vrata» – otvor u stijeni. Također, možete prošetati i do Ledene i Golubinje špilje. U Ledenoj špilji snijeg i led se zadržavaju često i u ljetnim mjesecima, a Golubinja špilja dobila je naziv po golubima dupljašima koji su obitavali u njoj. U park šumi “Golubinjak” djeca vrijeme provode u igri na livadama netaknute prirode i popratnim sportskim terenima ili šetnji idiličnim krajolikom. U popodnevnim satima organiziran je posjet farmi konja “Voloder” koja se nalazi u blizini Fužina. Tamo će se djeca upoznati sa ovim plemenitim životinjama i od vlasnike farme čuti predavanje o njihovom životu i uzgoju. U farmi  je moguće i jahanje konja. Igre na farmi do polaska kući. Povratak kući u kasnim popodnevnim satima.  

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom,pratitelje puta,pedagoški nadzor -2 pratitelja učitelja,posjet kući Dr. A. Starčevića,ulaznicu za šumu Golubinjak,ulaznice za farmu konja,razgledi prema programu,troškovi organizacije i realizacije putovanja te PDV.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.