Grgosova Špilja i Bio park Divlje vode

Bio park Divlje Vode - race
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Ovu podzemnu ljepoticu obilaze turisti i speleolozi iz svih krajeva svijeta. Špilju je 1973., vadeći kamen za vapno, otkrio Josip Grgos. Špilja je danas izvanredno dobro očišćena, očuvana i turistički dostupna. Polazak ispred škole/vrtiča u jutarnjim satima. Vožnja turističkim autobusom prema Grgosovoj špilji koja se nalazi na početku sela Otruševac u blizinin Samobora. Špilja ima 2 dvorane, dugačka je 30 m i bogata je sigama (stalaktitima i stalagmitima). Špilja je proglašena zaštićenim geomorfološkim spomenikom prirode. Razgled špilje. Nakon razgleda špilje nastavljamo šetnju poučnom stazom Otruševac. Slijedi odlazak do Bio-parka Divlje vode (poznato uzgajalište pastrva) gdje se djeca susreću s raznim domaćim životinjama (magarci, koze, ljame, vijetnamske svinje, jeleni, paunovi…) a i ribicama (pastrve, šarani, somovi, štuke…). Ručak a zatim igra i zabava u parku ( klackalice, tobogani, ljuljačke...) dozakazanog povratka.

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, ulaznicu za Grgosovu špilju, boravak i ručak u bio parku Divlje vode, turističkog pratitelja, pedagoški nadzor djece učitelji/odgajatelji u pratnji, osiguranje od nezgode i jamčevinu, troškove organizacije te PDV.
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.