Imanje Šimanović - Donja Zdenčina

Edukativne radionice na seoskom imanju Šimanović
Imanje Šimanović - Donja Zdenčina
Imanje Šimanović - Donja Zdenčina
Imanje Šimanović - Donja Zdenčina
Dana: 
1
Noćenja: 
0

Seljačko - turističko gospodarstvo Šimanović koje je smješteno u lijepoj prigorskoj ravnici,  na pola puta od Zagreba prema Karlovcu u mjestašsu Donja Zdenčina, nudi djeci vrlo zanimljivo razgledavanje domaćinstva, upoznavanje domaćih životinja, razglede etno sobe, mogućnost raznih igara na livadi i domjenak iz seljačke kuhinje. Na imanju je moguće organizirati edukativne radionice kao što su :Uskršnja radionica, Od zrna do pogače... Seljačko - turističko gospodarstvo Šimanović koje je smješteno u lijepoj prigorskoj ravnici,  na pola puta od Zagreba prema Karlovcu u mjestašcu Donja Zdenčina, nudi djeci vrlo zanimljivo razgledavanje domaćinstva, upoznavanje domaćih životinja, razglede etno sobe, mogućnost raznih igara na livadi i domjenak iz seljačke kuhinje. Na imanju je moguće organizirati edukativne radionice kao što su :Uskršnja radionica, Od zrna do pogače... PROGRAM IZLETA Polazak ispred škole u jutarnjim satima. Vožnja udobnim turističkim autobusom prema Donjoj Zdenčini. Dolazak na seosko imanje obitelji Šimanović. Po dolasku pozdrav domaćina te šetnja do gospodarstva, vožnja traktorom kroz selo do šume i potoka, šetnja poučnom stazom, razgled obilježenih vrsta drveća i biljaka. Povratak na gospodarstvo i razgled poljoprivrednih strojeva i domaćih životinja u dvorištu: svinja, krava, zečeva, kokoši, patka, pura...Slijedi jedna od ponuđenih radionica. Nakon razgleda i radionice ručak iz domaće kuhinje. Nakon ručka preporučamo obilazak etno sobe sa tkalačkim stanom te crtanje viđenog i okoline, a zatim slobodno vrijeme za igru, druženje i rekreaciju. Povratak ispred škole u poslijepodnevnim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom (klima, video), turističkog pratitelja, pedagoški nadzor učenika - 2 razrednika u pratnji, razglede prema programu, boravak i ručak na imanju Šimanović, osiguranje od nezgode i jamčevinu te troškove organizacije i PDV.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.