Izletište Trsek

Izletište Trsek
Izletište Trsek
Dana: 
1

Polazak ispred škole u 8:30 sati. Vožanja udobnim, turističkim,klimatiziranim autobusom kroz Zagorje do Desinića u blizina dvoraca Veliki tabor, Miljama, Bežanca i starog sela Kumrovec, gdje se na prelijepom zagorskom brijegu smjestilo seosko imanje Trsek. Na imanju su uređena igrališta za najmlađe sa svojom širokom ponudom za igru i zabavu. Uz domaćina djeca mogu razgledati mnoge domaće životinje: krave, koze, magarce, svinje, zečeve, fazane te razne druge peradi. Razgledavanje starinskih predmeta koji su se koristili za obrađivanje zemlje. Ručak iz domaće kuhinje. Nakon ručka igra i zabava do povratka u školu. Predviđeni povratak ispred škole u poslijepodnevnim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, pratitelja, pedagoški nadzor učenika - učitelji u pratnji, rezglede prema programu,ručak i boravak na imanju, osiguranje od nezgode i osiguranje jamčevine, troškovi organizacije i realizacije izleta te PDV.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.