Izletište Zlatni Klas - Otrovanec

Izletište Zlatni Klas - Otrovanec
Izletište Zlatni Klas - Otrovanec
Dana: 
1

Izletište Zlatni Klas idealno je odredište za jednodnevne izlete i nastavu u prirodi predškolske djece i mlađih osnovaca. U okruženju idiličnog seoskog dvorišta, domaćini nas upoznaju sa starim običajima poput mljevenja žita na ručnom žrvnju, tkanjem na tkalačkom stanu, pečenjem kruha u staroj krušnoj peći ili tesanjem drva. U dvorištu djecu očekuje kućica na drvetu, stari auto, ljuljačke, stolni tenis, prostrana livada i veliki voćnjak za igru i trčanje, te romantično jezerce - ribnjak.   PROGRAM IZLETA Polazak ispred škole u jutarnjim satima. Vožnja turističkim autobusom u pravcu Pitomače. Po dolasku doček od strane domaćina te posjet spomen-muzeju rodnoj kući Petra Preradovića i posjet rijeci Dravi i Bilogori. U okruženju idiličnog seoskog dvorišta domaćini će nas upoznati i sa starim zanatima i običajima poput mljevenja žita na ručnom žrvnju, tkanjem na tkalačkom stanu, pečenjem kruha u staroj krušnoj peći, potkivanjem konja u starinskoj kovačnici. Djeca će se zabavljati igrama kojima su se igrali njihovi djedovi i bake dok su i sami bili djeca. U dvorištu djecu očekuje kućica na drvetu, starinski auto, ljuljačke. stolni tenis, prostrana livada i veliki voćnjak za igru i trčanje, te romantično jezerce - ribnjak. Desetak rasnih konja pruža im užitak vožnje u kočiji i škole jahanja. Imanje je ograđeno i potpuno sigurno za bezbrižan boravak i zabavu grupa do 200 djece u pratnji učitelja. Nakon upoznavanja i razgleda imanja slijedi radionica kruha: miješanje i pečenje kruha u krušnoj peći. Ručak iz domaće kuhinje, a nakon ručka igra i zabava na imanju do predviđenog povratka kući.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, pratitelj grupe, svi razgledi po programu, pedagoški nadzor učenika - učitelji u pratnji, ručak u seoskom ambijentu, osiguranje od nezgode, osiguranje jamčevine, troškovi organizacije i realizacije izleta te PDV.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.