Ljetovanje u Velom Lošinju

Ljetovanje u Velom Lošinju
Ljetovanje u Velom Lošinju
Ljetovanje u Velom Lošinju
Dana: 
7
Noćenja: 
7
Minimalan broj plaćenih osoba: 
40

Draga djeco, Fenix i ove godine organizira nezaboravna ljetovanja za djecu predškolske i školske dobi do 12. Godina. Osim bajkovitog smještaja tu su i razni izleti sa brodom na susjedne otoke kao i mogućnost posjeta dupinima. Da bi provod bio nezaboravan za to će se pobrinuti naši iskusni animatori sa višegodišnjim radom sa djecom. A za one koji plivati još nisu naučili tu su naši učitelji i završne nagrade za položeni ispit plivanja. I stoga prijavite se mi čekamo na Vas. O SMJEŠTAJU: Vila san je prekrasna aristrokratska vila koju je sagradio mađarski grof svojoj kćeri. Smještena je u centru Velog Lošinja a od mora je udaljena svega 20-ak m. Na udaljenosti od vile 100m je gradska plaža koja je dobitnik „plave vrpce“ (pristup za invalide i bazenom za malu djecu), a u blizini su brojne kamenite, stjenovite i šljunčane plaže. Osim što je pogodna za najmlađe i najstarije te osobe sa invaliditetom vila nudi korištenje sportskih terena, teretana korištenja bicikla, wellnes centra te teniskih terena. Za kulturno umjetnička i pjevačka društva moguće je organizirati nastupe u Velom Lošinju i okolnim mjestima te izložbe rukotvorina u prekrasnomn mediteranskom vrtu. Bez naplate se u Lječilištu Veli Lošinj (300 m od vile „San“) uz uputnicu HZZO-a izabranog liječnika, omogućava pregled kod specijaliste fizijatra, fizikalna terapija te pregled kod specijaliste dermatologa. Mogućnost doplate za medicinski program (spirometrija, oksimetrija, kontrola urina i šećera u krvi, kontrola sedimentacije, jutarnja gimnastika i vježbe disanja, lječnički pregled i kontrola kod odlaska) -100 kn Osim paketa ljetovanja i smještaja predlažemo razne posjete, prilagođene uzrastu djece, kao što su: -  Gradu Osoru – drevni grad sa svojih 4000 godina najstarije naselje u nas, posjet Arheološkoj zbirki Osor, stalna izložba predmeta svakodnevne upotrebe iz rimskog razdoblja.  - Otoku Susku – otok je zadržao tradiciju govora, običaja i nošnje gdje je kamen dragocjenost, na vapnenačkoj podlozi pješčane naslage  - Otoku Iloviku – otoku cvijeća, oleandera, eukaliptusa, rule, plitko more s pješčanim plažama  - gradu Mali Lošinj – najveći otočni grad na Jadranu, spojen šetnicom s Velim Lošinjem, posjet Palači Fritzy (stalne izložbe Umjetničkih zbirki Malog Lošinja – Zbirka Piperata i Zbirka Mihičić)  - u Velom Lošinju – posjet crkvi sv. Antuna iz XVII st (pravi muzej najznačajniji na Kvarnerskim otocima, Kuli Veli Lošinj sa stalnom izložbom turizma, replike Apoksionema i galerije Kula

 

Cijena uključuje: 
Prijevoz visokoturističkim autobusom na relaciji Zgb-Lošinj-Zgb, trajektni prijevoz, smještaj na bazi punog pansiona (3obroka + užina) u 2/3 sobama(T/WC), škola plivanja sa rekvizitima za plivanje sa iskusnim učiteljima, jedan od ponuđenih izleta brodom, jedan od ponuđenih posjeta muzeju, dnevne i večernje animacije, pedagoški nadzor 1:10 djece, medicinska skrb, osiguranje od nezgode i jamčevine, troškovi organizacije i realizacije aranžmana te PDV.
Doplate: 
POTRAGA ZA DUPINIMA – uključuje IZLET BRODOM – Trosatna radionica o biologiji, ekologiji i istraživanju dupina te morskog ekosustava općenito, Sastoji se od uvodnog predavanja u Centru i dvosatnog izleta brodom u potrazi za dupinima (samo u slučaju povoljnih vremenskih prilika!). Potrebno je napomenuti da zajednica dupina u lošinjskom arhipelagu obitava na poprilično velikom području i ne postoji jamstvo da će dupini tijekom izleta biti opaženi. Cijena iznosi 120 kn po učeniku.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.