Martin Breg | klet obitelji Bunčić

Crkva Sv. Martina na Martin Bregu
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

"Klet “ je smještena usred slikovitog i pitomog Martin Brega, svega dvadesetak kilometara od centra Zagreba, usred prelijepih vinograda podno drevne crkve Sv. Martina iz 1209. godine. U sklopu izletišta koje se može obići i jašući, nalazi se eko - selo koje pruža uvid u tradicionalnu arhitekturu i način života naših djedova. Jezero pruža mogućnost ribolova a mališanima je na raspolaganju dječje igralište usred zelenila i voćnjaka, a posebno veselje im predstavlja i zoološki vrt s domaćim životinjama. Na raspolaganju su i razni sportski sadržaji,

PLAN IZLETA: Polazak s ispred škole/vrtića u jutarnjim satima, vožnja turističkim autobusom (klima, video) do obitelji Bunčić. Po dolasku prijem i pozdrav domaćina a zatim razgled imanja pješice i uz vožnju kočijom. Na imanju postoji mogućnost jahanja konja uz stučno vodstvo i pomoć domaćina, a tu su i dječji park te mini zoo vrt s domaćim životinjama. Ručak u kleti, a nakon ručka slobodno vrijeme za druženje i rekreaciju u dječjem parku. Planirani povratak ispred škole/vrtića u poslijepodnevnim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom (klima, video), turističkog pratitelja, razglede prema programu, boravak i ručak na imanju, osiguranje od nezgode i jamčevinu, troškove organizacije i PDV.
Napomena: 
Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.