Muzej Turopolja i Ključić brdo

Muzej Turopolja i Ključić brdo
Muzej Turopolja i Ključić brdo
Dana: 
1

O IMANJU:

Smješteno na prekrasnim brežuljcima Vukomerečkih Gorica, jedno je od najbližih turističko-rekreacionih centara, udaljeno samo 10-ak km od Velike Gorica i 25 km od Zagreba. Kompleks izletišta rasprostire se na brojnim brežuljcima, pašnjacima, voćnjacima i vinogradima, tvoreći oazu mira i tišine u pitomom kontinentalnom okruženju i pružajući svakom gostu neograničene mogućnosti za odmor i rekreaciju. Razgled uzgajališta divljih svinja, konja, muflona, srna, jelena, fazana, divljih patki i ostalih životinja, pružit će najmlađim posjetiteljima rijetku priliku upoznavanja, danas nažalost sve manje brojnih životinjskih vrsta i učiniti radosnijim njihov boravak u prirodi.

 

PROGRAM IZLETA:

Polazak u 09:00 sati ispred škole. Vožnja do Velike Gorice i muzeja Turopolja. Nastavak vožnje do Vukomerečkih Gorica i dolazak u izletište. Razgled uzgajališta divljih i domaćih životinja, kružno organiziranih u neposrednoj blizini glavnog ugostiteljskog objekta. Slijedi ručak, a zatim neograničena igra u idealnom prirodnom i sigurnom okruženju izletišta. Povratak ispred škole oko 16:00 sati.

 

 

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, boravak i ručak na imanju Ključić brdo, pedagoški nadzor učenika-2 razrednika u pratnji, pratitelja, osiguranje od nezgode, osiguranje jamčevine, troškove organizacije i realizacije izleta te PDV.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.