NP Kornati

Biograd - Zadar
NP Kornati
NP Kornati
NP Kornati
Dana: 
2
Noćenja: 
1

1.dan: Biograd - NP Kornati Polazak ispred škole u ranim jutarnjim satima, vožnja turističkim autobusom (klima, video) u pravcu Biograda. Dolazak u Biograd prije 9:00h. U 9:00 ukrcavanje na brod za Kornate. Plovidba uz južnu stranu otoka Pašmana i otočiće Žižanj i Košara, razgled poznatih uzgajališta riba. Ulazak u NP Kornati kroz umjetno prokopani kanal Proversa – Vrata Kornata. Razgledi sa broda uz plovidbu: svjetionik Tri sestrice, jedan od tri najstarija svjetionika na jadranskoj obali, grandiozni klifovi koji su nastali kao rezultat abrazivnog djelovanja mora… Dolazak u Park prirode Telašćica, najsigurniju prirodnu luku na Jadranu, odlazak na Slano jezero, prirodni fenomen, toplije i gušće od mora. Slobodno vrijeme za kupanje u jezeru ili u moru, osvježenje u jednom od restorana u samoj uvali. Ručak sa gradele na brodu. Slobodno poslije ručka. Povratak na kopno u ranu večer. Smještaj u hotel, večera, zabava, noćenje. 2.dan: Zadar Doručak. Slobodno prijepodne. U podne odlazak autobusom do obližnjeg Zadra, po dolasku razgled grada: gradska vrata i tvrđave, citadela, forum, pet bunara, katedrala Sv. Stošije, crkva Sv. Donata, crkva Sv. Šime… Kraća pauza do zakazanog povratka. Nastavak puta uz kraća usputna zaustavljanja. Povratak u večernjim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz modernim visokoturističkim autobusom,smještaj u hotelu*** na bazi 1 polupansiona (doručak, večera),licenciranog turističkog pratitelja,izlet brodom i ručkom na Kornate,gratis 2 učitelja u pratnji,sve razglede i izlete prema programu,organizaciju i realizaciju putovanja
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.