Otok Rab i Velebit

NP Sjeverni Velebit - Kuterevo - Rab – Suha Draga – šuma Dundo – Senj
Otok Rab i Velebit
Otok Rab i Velebit
Dana: 
3
Noćenja: 
2
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

1.dan: Kuterevo – NP Sjeverni Velebit - Lopar (večera)Polazak u jutarnjim satima. Vožnja kroz Liku u pravcu mora. Dolazak u Kuterevo i obilazak utočišta za edvjediće. Nastvak puta... Dolazak u NP Sjeverni Velebit, kratko predavanje uz projekciju i obilazak Velebitskog botaničkog vrta. Kraća Pauza. Odlazak u Jablanac, ukrcaj na trajekt, plovidba prema otoku Rabu… Smještaj u hotelsko naselje San Marino u Loparu. Poslijepodne slobodno. Večera, zabava, noćenje.2.dan: Rab (puni pansion) Doručak. Nakon doručka razgled grada Raba Crkva Sv. Marije Velike, Crkva Sv. Justine, Palača Nimira, Knežev dvor, Gradska loža Park Komrčar i posjet botaničkom vrtu u sklopu hotela te obitelji koja se bavi proizvodnjom meda i ekoloških proizvoda. Povratak u hotel na ručak. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Večera, zabava, noćenje.3.dan: Senj – Crikvenica (doručak, ručak)Doručak. Odlazak iz hotela, ukrcaj na trajekt za kopno. Plovidba do Jablanca. Nastavak putovanja autobusom. Dolazak u Senj, razgled grada: Kaštel-kneževska palača, Trg Cilnica, katedrala sv. Matije, obilazak kule Nehaj. Ručak u restoranu u Senju. Odlazak u Crikvenicu Po dolasku razgled i šetnja gradom, te posjet poznatom Aquariumu u središtu Crikvenice – na dvjestotinjak četvornih metara smješteno je dvadesetak novouređenih akvarija, a najveća posebnost su pedesetak primjeraka tropskih morskih riba. Nastavak puta, povratak kući u večernjim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom,trajektni prijevoz,turističkog pratitelja,pedagoški nadzor učenika,razglede po programu,smještaj u hotelu u 2/3/4-krevetnim sobama TWC,2 puna pansiona, ulaznicu za NP Sjeverni Velebit i utočište za medvjediće u Kuterevu,izlet i razglede po otoku Rabu, ulaznicu za kulu Nehaj,ulaznicu za Aquarium u Crikvenici,osiguranje od nezgode i jamčevinu,organizaciju aranžmana i PDV
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.