PP Papuk i Eko imanje Mavrović

Papuk
PP Papuk i Eko imanje Mavrović
Dana: 
1
Noćenja: 
0
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Polazak ispred škole u jutarnjim satima po dogovoru s učiteljima. Vožnja turističkim autobusom do mjesta VELIKA i ulaza u PP PAPUK. U PP očuvana su obilježja žive i nežive prirode, karakteristična za srednju Slavoniju. Neposredno je riječ o prostranom i dijelom kultiviranom, području sa naglašenim estetskim, ekološkim, uzgojno-obrazovnim, kulturno-povijesnim i turističko-rekreacijskim vrijednostima. Dolazak u blizini plinarskog doma gdje počinje program u pratnji stručne osobe Parka. Šetnja do prekrasnih Jankovačkih jezera te do Jankovačkog potoka koji ključa u tri metra dubokoj špilji. Put nas dalje vodi do dviju špilja gdje ćemo poslušati legendu o njihovim stanovnicima; grofu Jankoviću i razbojniku i hajduku Maksimu Bojaniću. Slijedi jedna od edukativnih radionica; Upoznajmo šumu, Upoznajmo potok, Mali meteorolozi, Pronađeno blago, Kako rastu planine. Radionice su prilagođene uzrastu osnovnih škola i u potpunosti usklađene sa nastavnim programima u kojima djeca, kroz igru i rad, istražuju i upoznaju prirodu. Nakon radionica odlazak na EKO-IMANJE MAVROVIĆ. Slijedi obilazak uz stručno vodstvo osobe s imanja. Upoznavanje s bankom sjemena, prizvodnja komposta te upoznavanje strojeva proizvedeni za posebnu namjenu. Upoznavanje s mlinom. Odlazak u edukacijski vrt te proučavanje različitih ekoloških pristupa vrtlarenju. Nakon predavanja moguće je uz doplatu organizirati degustaciju doručka: kruh od cjelovitog brašna, sojin namaz od slanutka, mlijeko. Slijedi vrijeme predviđeno za opuštanje, igru i razonodu na prostorima predviđenim za to u krugu imanja. Predviđeni povratak ispred škole u kasnom poslijepodnevnim satima po dogovoru.

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, pedagoški nadzor djece- učitelji pratitelji, ulaznice i vodstvo za PP PAPUK, jednu od ponuđenih radionica, posjet imanju Mavrović , osiguranje od nezgode i osiguranje jamčevine, troškovi organizacije i realizacije izleta
Doplate: 
ručak u restoranu cca 45-50 kn, doručak na imanju Mavrović 15 kn
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.