Primorje - Gorski kotar

Lokve - Rijeka - Opatija - Crikvenica - Selce - Risnjak
Primorje - Gorski kotar
Primorje - Gorski kotar
Primorje - Gorski kotar
Dana: 
2
Noćenja: 
1

1.dan: Lokve - Rijeka - Opatija - Crikvenica - Selce Polazak u jutarnjim satima s autobusnog kolodvora, vožnja turističkim autobusom do Lokvi, odmor u bistrou Jezero na obali Lokvarskog jezera. U Lokvama predlažemo posjet špilji Lokvarki, najvećoj uređenoj špilji u Hrvatskoj, dugoj oko 1200m u 4 galerije koje se protežu i do 140 m ispod razine tla (doplata). Nastavak puta do Rijeke, zaustavljanje u Trsatu, razgled poznatog marijanskog svetišta i trsatske gradine, odlazak autobusom do mrtvog kanala u centru Rijeke i razgled grada šetajući poznatim riječkim korzom od Delte do autobusnog kolodvora. Odlazak do Opatije, po mnogima najljepšeg i najuređenijeg primorskog grada. Razgled grada: poznati lungo mare, parkovi, promenada, plaža Slatina, hotel Kvarner sagrađen 1884, Villa Angiolina s prekrasnim parkom te brojne druge ville i hoteli iz doba Austrougarske monarhije. Kraća pauza. Nastavak puta do Selca, smještaj u hotelu Varaždin u sobama TWC. Večera u hotelu. Noćenje. 2.dan: Crikvenica - NP Risnjak Doručak. Slobodno prijepodne uz mogućnost posjete poznatom Aquariumu u Crikvenici. Predlažemo odlazak u NP Risnjak, razgled nacionalnog parka i uređene staze "LESKA", jedne od prvih objekata takve vrste u Hrvatskoj, a projektirana je i izvedena tako da je svakom posjetitelju omogućeno da je samostalno prijeđe. Staza je duga cca 4000 metara, a potrebno vrijeme za obilazak je oko 1 sat i 45 minuta. Slobodno za odmor i rekreaciju do zakazanog povratka. Povratak u večernjim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz modernim visokoturističkim autobusom,smještaj u Selcu na bazi 1 polupansiona (doručak, večera),licenciranog turističkog pratitelja,gratis 2 učitelja u pratnji,sve razglede i izlete prema programu,organizaciju i realizaciju putovanja.
Doplate: 
ulaznica za Lokvarku,ulaznica za NP Risnjak,ručak drugi dan
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.