Repro Eko - ekološko gospodarstvo

Repro Eko - ekološko gospodarstvo
Repro Eko - ekološko gospodarstvo
Dana: 
1

REPRO - EKO je ekološko gospodarstvo koje se nalazi u okolici Jastrebarskog ( od Zagreba udaljeno 35 km ili 40 minuta vožnje ), blizina Svetojanskih toplica i planinarskog izletišta Japetića. Na gospodarstvu djeci se nudi predstavljanje i upoznavanje zdrave hrane, žitarica/grahorice koje se nalaze izložene - upoznavanje djece s pozntim i nepoznatim... Na gospodarstvu se također nalazi stari mlin na pogon vodom - jer uz imanje protječe potok. Prostor za organizaciju edukacijskih seminara, radionica ekološkog karaktera (makrobiotika, vegetarijanstvo) te isto tako znanstvenih seminara, relaksacijskih i antistres programa. Na imanju je potpuno opremljena kuhinja, idealna za organizaciju tečaja kuhanja sa boravkom u prirodi. Za škole ke posebno osmišljen program za školski izlet sa upoznavanjem rada u mlinu i na zemlji (poticanje ekološke svijesti kod mladeži). U jesenjim terminima u danima kruha, organiziramo prezentaciju - od zrna do pogače - priprema, miješanje i pečenje kruha uz nadoplatu.

 


 

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, pratitelja, pedagoški nadzor učenika-2 razrednika u pratnji, boravak, ulaznice i ručak na gospodarstvu, osiguranje od nezgode i osiguranje jamčevine, troškove organizacije i realizacije izleta te PDV.
Doplate: 
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.