Sanjkanje na Sljemenu

Sanjkanje na Sljemenu
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
40

U želji da vam uljepšamo zimske dane i da skupa uživamo u raznim zimskim igrama na snijegu pripremili smo za vas mini program zabave. Pripremite vaše kapice za glavice, šalove i rukavice i javite se, mi smo tu i čekamo vaš poziv !!!

PROGRAM IZLETA Polazak ispred škole/vrtića u 9.00 sati. Vožnja kroz grad prema Sljemenu do Hotela Hunjka pored kojega se nalazi prekrasna padina. Igra u snijegu, sankanje, grudanje, izrade snješka, igre iznenađenja, i niz drugih igara. U pauzi popijmo čaj i pojedimo krasnu zagorsku štrudlu ili ručak. Povratak ispred škole/vrtića po dogovoru.

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim katnim turističkim autobusom, topli čaj i štrudla, gratis za učitelje/odgajatelje, osiguranje od nezgode i jamčevine, pratitelja-animatora, PDV te troškove organizacije i realizacije izleta
Doplate: 
ručak 30 kn (juha, pohani pureći file, pomfri, kečap, sok)
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.