Seosko imanje Janković

Imanje Janković
Seosko imanje Janković
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Seosko imanje obitelji Janković nalazi se u selu Stara Marča u blizini Ivanić Grada. Seosko imanje veličine 10 hektara smješteno je uz sam rub šume u životopisnom ruralnom krajoliku daleko od buke i zagađenja. Ugostiteljski objekti uređeni su u tradicionalnom i autohtonom stilu. Tu je i drvena brvnara s eko voćnjakom na proplanku usred šume, krdo jelena lopatara, poribljeno jezero (6000 m2) s otočićem i sjenicom, sjenica za 70 osoba u dvorištu, sportsko-rekreacijski tereni, izvor s pitkom vodom i kulturno-povijesni spomenici u blizini. Na imanju postoji mogučnost kampiranja, organiziranja škola u prirodi, edukativnih radionica.

PLAN IZLETA: Polazak ispred škole/vrtića u jutarnjim satima. Dolazak na imanje, kraća pauza a zatim šetnja šumom u pratnji domaćina i njegovog vjernog psa Maksa, do lovačke kućice. Slijede priče o lovu i jelenima lopatarima te upoznavanje s njihovim načinom života. Povratak na imanje, ručak iz domaće kuhinje (roštilj ili bečki odrezak, prilog krumpir, salata, kolač i sok). Nakon ručka slobodno do polaska kući. Predviđeni povratak ispred škole u poslijepodnevnim satima.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, pratitelj grupe, svi razgledi po programu, pedagoški nadzor učenika – odgajatelji/učitelji u pratnji, ručak u seoskom ambijentu, osiguranje od nezgode, osiguranje jamčevine, agencijski troškovi organizacije i realizacije izleta te PDV.
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.