Seosko imanje Stari Glog

Edukativne radionice na imanju Stari Glog
Seosko imanje Stari Glog
Seosko imanje Stari Glog
Seosko imanje Stari Glog
Dana: 
1
Noćenja: 
0

Seosko imanje Stari glog prostire se na 5 hektara zemlje i šume,okruženo livadama i poljima. Imanje je u potpunosti ograđeno i sigurno. Na seoskom imanju u Starom Glogu možemo vam ponuditi razne aktivnosti za djecu kao i prigodne radionice; Dane kruha, Branje grožđa, Izrada ili rezbarenje bundeva za noć vještiva, Uskršnja radionica i dr. Na raspolaganju su i konji za jahanje uz pomoć domaćina.

 

 

Program putovanja;

Polazak ispred škole u jutarnjim satima. Vožnja turističkim autobusom u pravcu Vrbovca do Starog Gloga. Po dolasku kraća pauza zatim kreće jedan od odabranih programa i radionica po izboru. Grupu podjelimo na 3 djela, sve grupe su pod stručnim vodstvom. -prva grupa je na jahanju -druga grupa je u glavnom dijelu imanja tj. na dječijem igralištu i razgledavanju male etno zbirke ili u šetnji šumom -treća grupa je na izabranoj edukativnoj radionici -slijedi zajednički ručak -slobodne aktivnosti do predviđenog povratka pred školu.

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, (klima, video), turističkog pratitelja tijekom izleta, sve razglede prema programu, pedagoški nadzor učenika – razrednici u pratnji, posjet i ručak na imanju, sudjelovanje u jednom od odabranih programa, osiguranje od nezgode, osiguranje jamčevine, troškove organizacije i PDV.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.