Srednji Jadran

NP Paklenica – Šibenik – NP Krka – NP Kornati – Zadar
Srednji Jadran
Dana: 
4
Noćenja: 
3
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

 

1.dan: NP Paklenica – Biograd | večera

Polazak ispred škole oko 7.00 sati, vožnja kroz Liku, usputni posjet i razgled NP PAKLENICA. Nastavak puta do Biograda, dolazak u BIOGRAD u poslijepodnevnim satima, smještaj u hotel. Slobodno za odmor i kraće kupanje, večera, zabava, noćenje.

2.dan: Šibenik – NP Krka | doručak, ručak, večera

Doručak, nakon doručka upoznavanje ŠIBENIKA – razgled grada (KATEDRALA SV.JAKOVA, CRKVA SV.IVANA, NOVA CRKVA, KAŠTEL I ZIDINE, CRKVA SV.STOŠIJE), Ručak u resotoranu u Šibeniku ili u NP KRKA. Nakon ručka slijedi razgled nacionalnog parka Krka i obilazak SKRADINSKOG BUKA. Povratak u hotel, večera, zabava, noćenje.

3.dan: NP Kornati | doručak, ručak, večera

Doručak, nakon doručka odlazak brodicom u NP Kornati, ulazak u NP KORNATI kroz umjetno prokopani kanal Proversa – Vrata Kornata. Razgledi sa broda uz plovidbu: SVJETIONIK TRI SESTRICE, grandiozni klifovi koji su nastali kao rezultat abrazivnog djelovanja mora… Dolazak u PARK PRIRODE TELAŠĆICA, najsigurniju prirodnu luku na Jadranu, odlazak na SLANO JEZERO, prirodni fenomen, toplije i gušće od mora. Slobodno vrijeme za kupanje u jezeru ili u moru, osvježenje u jednom od restorana u samoj uvali. Ručak na brodu. Slobodno poslije ručka za kupanje. Povratak u hotel u ranu večer. Večera, zabava, noćenje.

4.dan: Zadar | doručak, ručak

Doručak, slobodno prijepodne, ručak u hotelu. Nakon ručka povratak, zaustavljanje u ZADRU i razgled grada (GRADSKA VRATA I TVRĐAVA, CITADELA, FORUM, KATEDRALA SV. STOŠIJE, CRKVA SV.DONATA, CRKVA SV.ŠIME). Nastavak puta uz kraća usputna zaustavljanja. Povratak u večernjim satima.

 

Cijena uključuje: 
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom (klima, video), turističkog pratitelja, 2 nastavnika u pratnji, razglede po programu, smještaj u hotelu *** u Biogradu/Vodicama/Šibeniku u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama TWC, 2 puna + 1 polupansion u hotelu, ručak u Šibeniku ili NP Krka, ulaznicu za NP Krka, izlet u Šibenik i NP Krka, izlet u Zadar, osiguranje od nezgode i osiguranje jamčevine, troškove organizacije i PDV.
Doplate: 
NP Paklenica - 35 kn; NP Kornati (izlet brodom s ulaznicpm i ručkom) - 170 kn
Napomena: 
u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.