Stara Vodenica - Klanjec

Edukativne radionice na imanju Stara Vodenica
Stara Vodenica - Klanjec
Stara Vodenica - Klanjec
Stara Vodenica - Klanjec
Dana: 
1
Noćenja: 
0

Seoski turizam  STARA VODENICA smješten je usred zelenih zagorskih bregova 20 km od Zaprešića, tik uz slovensku granicu. Imanje je okruženo prekrasnim zagorskim bregima, šumama i mirisnim livadama po kojima pasu razigrane srne, jeleni, mufloni, te ostale domaće životinje. Na imanju je sagrađen i poseban prostor za dječju igru (klackalice, ljuljačke, sjenice, drvene klupe …). Na imanju se nalazi i stara vodenica  sa starim mlinom i alatima iz zagorske prošlosti. U blizini se nalaze značajni povjesno kulturni spomenici: Cesargrad i novi dvori Klanječki, grad Klanjec, Zelenjak, staro selo Kumrovec koje je moguće posjetiti u sklopu programa. U jesenjim terminima u danima kruha organiziramo prezentaciju – od zrna do pogače. Djeci se na vrlo interesantan način prezentira upotreba starog mlina i vodenice i način na koji se nekad proizvodilo brašno a zatim i kruh.  Nakon prezentacije slijedi igra i zabava do vremena predviđenog za ručak. Ručak iz domaće kuhinje (juha, pohana piletina, pire krumpir,zelena salata, sok i sladoled). Nakon ručka slijedi susret sa Crvenkapicom. Slijedi predviđeno vrijeme za igru i zabavu do predviđenog  polaska za Zagreb. Povratak ispred škole u poslijepodnevnim satima.

 

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom (klima, video), turističkog pratitelja, pedagoški nadzor učenika – 2 razrednika u pratnji, razglede prema programu, boravak i ručak na imanju, osiguranje od nezgode i jamčevinu, troškove organizacije i PDV.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.