Uskrs na seoskom imanju "Lojzekova hiža"

Terenska nastava, radionice
Uskrs na seoskom imanju "Lojzekova hiža"
Dana: 
1
Noćenja: 
0
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

O IMANJU: Seoski turizam "Lojzekova hiža" smjestio se u tihoj i idiličnoj udolini pitomog zagorskog krajolika nadomak Marije Bistrice u selu Gusakovec. Lojzekova hiža je lijepo uređena kuća u tradicionalnom stilu s komforom koji je prilagođen za goste željne odmora u zdravoj i netaknutoj prirodi.   PLAN IZLETA: Polazak ispred škole u 9:00 sati. Vožnja turističkim autobusom u pravcu Hrvatskog Zagorja. Po dolasku susret s domaćinom zatim slijedi program koji se prilagođava grupi učenika: -pripreme za Uskrs (bojenje jaja u ljuskama od luka, šaranje voskom, ukrašavanje jaja raznim prirodnim materijalima) -upoznavanje domaćih životinja: konje, krave, zečevi, razna perad… -upoznavanje s starim poljprivrednim strojevima-alatima, -prepoznavanje proljetnica na livadi i u šumi, -promatranje radova na oranicama, -razne sportske aktivnosti (moguće je napraviti mini olimpijadu-međurazredno takmičenje), 12:30 je vrijeme predviđeno za ručak kad djeca imaju i malu pauzu u programu, a zatim nastavak aktivnosti i igre do polaska kući. Predviđeni povratak u poslijepodnevnim satima oko 16: 00.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, pratitelja-za terensku nastavu iz agencije, ručak, uskršnju radionicu i program terenske nastave kako je navedeno, pedagoški nadzor djece - učitelji u pratnji, osiguranje od nezgode i jamčevine, troškovi organizacije i realizacije izleta te PDV
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.