Uskrs na seoskom imanju Stara Marča

Terenska nastava i radionice
Uskrs na seoskom imanju Stara Marča
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Seosko imanje obitelji Janković nalazi se u selu Stara Marča u blizini Ivanić Grada. Seosko imanje veličine 10 hektara smješteno je uz sam rub šume u životopisnom ruralnom krajoliku daleko od buke i zagađenja. Ugostiteljski objekti uređeni su u tradicionalnom i autohtonom stilu. Tu je i drvena brvnara s eko voćnjakom na proplanku usred šume, krdo jelena lopatara, poribljeno jezero (6000 m2) s otočićem i sjenicom, sjenica za 70 osoba u dvorištu, sportsko-rekreacijski tereni, izvor s pitkom vodom i kulturno-povijesni spomenici u blizini. Na imanju postoji mogučnost kampiranja, organiziranja škola u prirodi, edukativnih radionica.   PROGRAM IZLETA Polazak ispred škole u 8:30 sati. Dolazak na imanje, kraća pauza a zatim slijedi uskrsna radionica. Djeca se upoznaju s načinom bojanja pisanica na prirodan način koji se nekada davno primjenjivao. Svako dijete zadržava svoju pisanicu, a nakon toga slijedi ručak iz domaće kuhinje (juha, pureći file, prilog krumpir, kolač i sok). Nakon ručka odlazak u šetnju šumom u pratnji domaćina i njegovog vjernog psa Maksa, do lovačke kućice. Slijede priče o lovu i jelenima lopatarima te upoznavanje s njihovim načinom života. Odlazak do eko parka,... Upoznavanje s proljetnim promjenama u prirodi. Povratak na imanje, te slobodno za igru na sportsko rekreativnim terenima do polaska za Zagreb. Predviđeni povratak ispred škole u cca 17 sati.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, pratitelj grupe, svi razgledi po programu, uskrsnu radionicu, pedagoški nadzor djece- učitelji u pratnji, ručak u seoskom ambijentu, osiguranje od nezgode, osiguranje jamčevine, troškovi organizacije i realizacije izleta te PDV.
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.