Veliki Tabor i Grešna gorica

Posjet Hrvatskom zagorju
Veliki Tabor
Veliki Tabor i Grešna gorica
Veliki Tabor i Grešna gorica
Dana: 
1
Noćenja: 
0
Minimalan broj plaćenih osoba: 
45

Polazak ispred škole u dogovoreno vrijeme. Vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsko Zagorje do jednog od najpoznatijih i najposjećenijih dvoraca u Hrvatskoj - Velikog Tabora, gotičko renesansnog dvorca grofova Ratkay iz 15. stoljeća koji prema ocjeni UNESCO - a pripada najvišoj kategoriji spomenika. Dvorac odiše tajanstvenošću zbog legende o ljubavi lijepe pučanke Veronike Desenić i grofa Fridriha Celjskog. Razgled dvorca. Nakon razgleda slijedi odlazak na ručak i posjet Grešnoj gorici - obližnjoj autohtonoj zagorskoj kleti. Ručak i kratki odmor a nakon toga djeca se mogu zabavljati i razgledati razne životinje: muflone, paunove, srne... kao i mnoge divlje preparirane životinje. Vrijeme do polaska za Zagreb predviđeno za igru. Povratak u poslijepodnevnim satima .

Cijena uključuje: 
prijevoz udobnim turističkim autobusom, ulaznicu za Veliki Tabor, ručak i boravak u Grešnoj Gorici, turističkog pratitelja, pedagoški nadzor djece – učitelji/odgajatelji u pratnji, osiguranje od nezgode i jamčevinu, troškove organizacije te PDV.
Napomena: 
Osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Napomena: u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.