Gardaland - Safari park

Gardaland - Safari park
Gardaland - Safari park
Gardaland - Safari park
Gardaland - Safari park
Dana: 
2
Noćenja: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
40

Dan 1: Safari park – Lago di Garda
Polazak u 6 sati s autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Parco Natura Viva, koji se nalazi u okolici Verone. Obilazak Safari parka, u kojem životinje slobodno šeću i Zoološkog vrta. U sklopu zoološkog vrta nalazi se Park dinosaura sa maketama u prirodnoj veličini. Nakon razgleda odlazak na jezero Garda, razgled jezera i slobodno vrijeme. Smještaj u hotel ***, večera, noćenje.

Dan 2: Lago di Garda – Gardaland
Doručak. Nakon doručka odlazak u zabavni park Gardaland. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u poznatim atrakcijama. Odlazak iz Gardalanda u 17:00 sati, dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje: 
Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom (klima, video), turističkog pratitelja, razglede prema programu, smještaj u hotelu u Lago di Garda na bazi polupansiona u sobama TWC, jamčevinu, troškove organizacije i PDV.
Doplate: 
Doplate: Ulaznica za Gardaland - 24 €,za školske grupe 21 € Ulaznica za Parco Natura Viva - odrasli € 13, djeca 6-12 godina € 8, djeca 3-5 godina € 5,50, djeca do 3 godine BESPLATNO.
Napomena: 
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.U slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom ili čekovima.