Noćni Gardaland

jednodnevni izleta autobusom
gardaland-1big.jpg
Noćni Gardaland
Noćni Gardaland
Dana: 
1
Minimalan broj plaćenih osoba: 
40

Izlet autobusom u Gardaland. Polasci subotom iz Zagreba. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u poznatim atrakcijama. Aranžman uključuje prijevoz autobusom i pratitelja putovanja.

                                   SUPER PONUDA - GARANTIRANO NAJNIŽE CIJENE
                                                 DOŽIVITE NOĆ U GARDALANDU
 

Program putovanja:
Polazak u 01 h s Autobusnog kolodvora, Zagreb (peroni 502-506). Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Gardaland oko 11 sati. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u poznatim atrakcijama: najluđa kuća na svijetu, bijeg s otoka dinosaura, egzotične zemlje Orijenta, gusarski brod, riznica faraona, leteći otok i brojne druge. Odlazak iz Gardalanda u 23:00 sati. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

NOVA ATRAKCIJA U GRADALANDU - RAPTOR! DOŽIVITE EXTREMNO UZBUDLJIV LET!

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, troškove organizacije.
Doplate: 
ulaznica za Gardaland 25 EUR (plaćanje na licu mjesta)
Napomena: 
u slučaju promjene elemenata kalkulacije (povećanje cijena smještaja, prijevoza, manji broj osoba od minimuma) agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. U cijene aranžmana uračunat je popust za plaćanje gotovinom. Dobrovoljno osiguranje od otkaza, putno zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu moguće je zaključiti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.